92,000

Giarmata Vii 45.805536
1050 sqmtr

TEREN INVESTITIE 1050 mp, cu fundatie si placa parter | Giarmata Vii – str. Cucului | COMISION 0

Teren situat la limita intre Dumbravita si Giarmata Vii, aproape de Padurea Verde, pe strada inchisa si pietruita Cucului. In doar 100 m esti la strada asfaltata Albatrosului, ce se continua cu Bd .Ghioceilor si merge pe liziera padurii pana la lac (Acumularea Dumbravita) si la Profi Dumbravita.  Zona este linistita, cu case preponderant individuale, cu multa verdeata, iar apropierea de Padurea Verde face din acest teren alegerea ideala pentru iubitorii de natura si sport.

 

Suprafata este mai mult ca generoasa, 1050 mp, cu front stradal de 21 mp. Pe parcela exista o fundatie cu elevatie si placa pentru casa individuala de 171 mp construiti, 112 mp utili. Plus BCA  Ytong de 40 cm pentru peretii exterior ai casei. Lotul de teren se vinde cu tot cu proiect, autorizatia de constructie fiind suspendata.

Dar asta nu te impiedica sa depui pentru o alta autorizatie, cu alt proiect, daca doresti o suprafata utila mai mare sau alta structura, fundatia permitand constructia unei case de tip P+E.

 

Terenul dispune de toate utilitatile: curent, gaz, apa, canalizare, la limita parcelei.

 

Pret vanzare: 87,6 euro/mp, total 92.00 euro. Pret ce include proiect si casa la stadiul actual.

Comision cumparator 0. 

 

Cu noi cumperi in SIGURANTA, prin servicii profesionale de intermediere si minim de efort din partea ta. 

Dotări interioare

  • Gaz
  • Apă
  • Canalizare
  • Curent
Facebook

Consultant imobiliar

Florina Toader

  • +40723660110

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .