700,000

Timișoara 45.765075
3629 sqmtr
817 sqmtr

Oportunitate investitie: hala productie / depozitare in Timisoara

De vanzare, cu 0% comision, hala industriala construita si amenajata la standard ridicate, pentru productie si depozitare, in Timisoara, zona Ronat, drumul spre Sacalaz.

• Hala 817 mp utili ((hala 630 mp, birouri/vestiare 187 mp). Suprafata desfasurata 846 mp, amprenta la sol 747 mp
• Teren  3629 mp.
• Hala are inaltime utila intre 5,5 la streasina si 7 m la coama.

Detalii tehnice:
- Structura de rezistenta din profile metalice.
- Inchideri cu panouri sandwich de 100 mm grosime. Fundatii din beton simplu și beton armat turnat monolit. Învelitoare din tabla autoportanta cu vata minerala si membrana termoizolanta din PVC.
- Ferestre/luminatoare din PVC . Intre hala de productie, cea de depozitare si birouri  pereti rezistenti la foc 180 minute. Usi si ferestre rezistente la foc.
- Compartimentarea din zona de birouri si vestiare este realizata din pereti placati cu gipscarton, iar la grupurile sanitare din panouri PVC.
- Pardoseală din beton cuartos elicopterizat, iar la partea de birouri si vestiare din gresie antiderapanta.
- Postul trafo se gaseste la capatul strazii. Putere electrica instalata 65 kwh, cu posibilitate de crestere la nevoie. Iluminatul se realizeaza cu corpuri de iluminat cu led.
- Hala este alimentata din foraj de adancime 85m, alimentarea hidrantilor (2 interiori si 2 exteriori) se face din bazinul existent in coproprietate cu hala vecina si unde este instalat si grupul de pompare. Ca dotari are multe elemente de siguranta la incendiu.
- Incalzirea este pe gaz (centrala pentru partea de birouri si 2 generatoare de aer cald pentru productie si depozitare).

Proprietatea este prevazuta cu bazin de retentie ape pluviale de 15000 l, ministatie de epurare si separator de hidrocarburi.
Spatiul verde are instalatie de irigare care se alimenteaza din bazin si alternativ, daca ramane fara apa, din foraj.
Zona de acces si parcarile sunt betonate. Poarta automatizata la intare in curte. Exista 2 usi access TIR in hala si in spatiul de depozitare, 4 usi acces pietonal.

Preţ: 700.000EUR fara TVA. Comision 0% la comparator.

Proprietatea se vinde cu chirias, contract ce expira la 31.12.2023. Randament la inchiriere minim 8.5% pe an.

Pentru detalii suplimentare vă stau la dispoziţie!

Facebook

Consultant imobiliar

Florina Toader

  • +40723660110

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .