1,300

Timisoara, Bulevardul Cetatii , Nr. 23 45.762875
132 squares

Spațiu de închiriat pentru birouri sau medical, pe Bd. Cetății, Comision 0%

Căutați locația ideală pentru biroul sau clinica dumneavoastră medicală? Avem soluția perfectă – un spațiu generos de 132 mp, situat strategic pe Bd Cetatii, care vă așteaptă să-l transformați într-un centru de afaceri sau de sănătate de top.

Acesta poate fi amenajat ca un open space aerisit sau compartimentat inteligent în până la 5 birouri sau cabinete medicale, completate de o recepție primitoare și o sală de așteptare confortabilă pentru clienții dumneavoastră. Facilitățile includ două băi igienice și spații de depozitare bine dimensionate pentru a păstra documentele și echipamentele în ordine.

Situat la etajul 1 al unei clădiri cu caracter, dispune de un acces separat din curte, asigurând discreția și confortul atât pentru dumneavoastră cât și pentru vizitatori. În plus, vă punem la dispoziție un sistem de alarmă și supraveghere video de ultimă generație, funcționând non-stop pentru securitatea spațiului dumneavoastră. Iar pentru a asigura un climat optim de lucru, spațiul este echipat cu pompa de căldură modernă, garantând un mediu de lucru plăcut indiferent de anotimp. Cu un bransament electric individual și o curte securizată, veți beneficia de independență și intimitate.

Curtea oferă locuri de parcare suficiente și chiar un spațiu amenajat pentru fumat, astfel încât necesitățile întregii echipe sunt îndeplinite. Accesibilitatea este facilă, cu stații de tramvai pentru liniile 4 și 7 în proximitate, cu parcare publică pe strada Cetații, iar zona este înconjurată de multiple facilități medicale, ceea ce poate contribui la succesul afacerii dumneavoastră.

Închirierea spațiului se face printr-un proces simplificat, cu contract înregistrat la ANAF pentru siguranța juridică deplină. La un preț competitiv de doar 1300 euro pe lună, plus o lună garanție, acest spațiu reprezintă o oportunitate excepțională pentru orice afacere care urmărește expansiunea sau consolidarea prezenței într-o zonă de prestigiu. Un plus incontestabil este comisionul 0% pentru chiriaș, oferindu-vă economii considerabile și transparență totală în procesul de închiriere. Avantajul de a colabora cu noi este că vă asigurăm o tranzacție fără griji, cu servicii profesionale și minim de efort din partea dumneavoastră.

Contactați-l acum pe Daniel Henegar, agentul imobiliar dedicat acestui spațiu, la numărul 0727 159 511, pentru a stabili o vizionare sau pentru a discuta mai multe detalii despre cum acest spațiu poate fi cel mai bun aliat al afacerii dumneavoastră.

Nu pierdeți șansa de a vă plasa afacerea în inima unei zone dinamice, cu flux constant de potențiali clienți și colaboratori. Acest spațiu este mai mult decât un simplu loc de muncă; este o declarație de profesionalism și o investiție în viitorul și creșterea companiei dumneavoastră. Fie că doriți să îl primiți în stadiul actual, cu posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu conform viziunii dumneavoastră, sau finisat, gata de a vă întâmpina echipa și clienții, noi ne adaptăm la necesitățile dumneavoastră.

Dotări interioare

 • Tâmplărie PVC
 • Geam termopan
 • Camere supraveghere
 • AC
 • Internet
 • Cablu
 • Gaz
 • Apă
 • Canalizare
 • Clasă energetică A
 • Curent
Facebook

Consultant imobiliar

Daniel Henegar

 • +40727159511

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .