85,000

Sichevița 44.695011
2800 sqmtr

De vânzare: TEREN pe Malul Dunarii 2800 mp | 30 euro/mp | COMISION 0

Minerva Imobiliare va propune spre vanzare doua terenuri, ambele situate la Malul Dunarii, pe o suprafata de 1400 mp fiecare si un front stradal de 50.87 ml.

Pe langa aceste doua loturi, in imediata vecinatate mai exista un teren cu suprafata de aproximativ 2000 mp (marcat in imagini cu alb) cu drept de intrare in posesie/concesiune.

Zona in sine prezinta interes si datorita faptului ca localitatile cele mai apropiate de teren - Coronini si Berzasca - au primit recent titulatura de statiuni turistice. Zona pitoreasca, suprafata generoasa și facilitatile disponibile plaseaza acest teren intr-o oportunitate de investiție prrofitabila.

Terenurile sunt situate in loc. Sichevita, jud. Caras – Severin si acccesul se face de pe drumul național DN57. Localizarea ofera multiple posibilitati de dezvoltare: de la pensiune agro-turistica, cabana de vanatoare, hotel & SPA, glamping sau tabara de retreat pana la casa de vacanta - in cazul in care va doriti un loc unde sa va retrageti periodic alaturi de familie si prieteni pentru a va relaxa in inima naturii.

Terenurile sunt situate la drumul national, pe o colina, ceea ce confera atat o priveliste superba asupra Dunarii cat si marele avantaj de a beneficia de aerul curat al padurii din spate.

PRET: 85.000 EURO | Comision 0

Facebook

Consultant imobiliar

Florina Toader

  • +40723660110

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .