7 euro/mp

TM Pischia, DJ691, Nr.FN 45.913634
19000 squares

Teren ideal ca investiție, 19000 mp | în localitatea Pișchia, jud. Timis.

Terenul, aflat direct pe DJ 691, un drum recent reabilitat și pozitionat vis-a-vis de Zona Rezidențială Viva, are potențial pentru dezvoltarea unei noi zone rezidențiale. Cu accesul facil către autostrada A1 și către Timișoara, acesta este o oportunitate de investiție valoroasă.

Proprietatea se întinde pe o suprafață de 1.9 ha, cu două fronturi stradale - unul de 207 ml pe DJ691 și unul de 101 ml la drumul pietruit ce desparte terenul de vatra satului Pișchia. Conform Cărții Funciare, terenul este clasificat ca extravilan arabil.

Principalele avantaje ale acestei proprietăți includ:

- Suprafața generoasă de 19.000 mp, care permite multiple opțiuni de dezvoltare.

- Clasificarea ca extravilan arabil, care adaugă flexibilitate în ceea ce privește tipurile de proiecte ce pot fi dezvoltate.

- Două fronturi stradale ample, asigurând accesul și vizibilitatea.

- Poziționarea direct pe DJ691, cu conexiuni rapide către autostrada A1.

- Proximitatea de Pădurea Băcin și Vulcanii Noroioși de la Pișchia, locuri cu potențial turistic.

 

Pentru detalii suplimentare, cum ar fi planul de situație, extrasul de carte funciară sau alte documente relevante, vă rugăm să ne contactați.

Fie că doriți să dezvoltați un complex rezidențial, un proiect agricol sau alte investiții majore, acest teren poate constitui baza succesului dumneavoastră. Cu noi cumperi in SIGURANTA, prin servicii profesionale de intermediere si COMISION 0 pentru tine .

Pentru mai multe informatii si programarea unei vizionari va stau la dispozitie! Florina Toader agent imobiliar – 0723 660110

Facebook

Consultant imobiliar

Florina Toader

  • +40723660110

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .