98,000

Sichevița 44.695011
4536 sqmtr

De vânzare: 2 terenuri Malul DUNĂRII - Sichevița, ideale pentru pensiune / casă de vacanță

Minerva Imobiliare vă propune spre vânzare două terenuri ideale ca investiție datorită dimensiunii si poziționării lor.

Terenurile sunt situate în loc. Sichevița, jud. Caraș - Severin, la o  distanță mică unul față de celălalt iar acccesul se face de pe drumul național DN57. Localizarea oferă multiple posibilități de dezvoltare: de la casă de vacanță - în cazul în care vă doriți un loc unde să vă retrageți periodic pentru a vă relaxa, la pensiune agro-turistică, hotel & SPA, glamping sau chiar un retreat despre sănătate și stare de bine în inima naturii.

Datorită zonei pitorești cu interes turistic în continuă dezvoltare (Coronini și Berzasca - localitățile cele mai apropiate de teren au primit recent titulatura de stațiuni turistice) și a facilităților disponibile,  acest teren este cu siguranță o bună oportunitate de investiție.

Terenul de 4.000 mp, front stradal 47,87 ml, este  situat  la drumul național,  pe o colină, fapt ce conferă  pe  de  o parte  o priveliște superbă asupra Dunării și pe de altă parte aerul curat al pădurii din spate care aparține Parcului Național Porțile de Fier.

Terenul de 536 mp, front stradal 12,66 ml, este situat la o distanță mică de primul lot, pe malul celălalt al Dunării cu posibilitate de amenajare specifică.

 

Pentru orice informatii suplimentare sau o programare in vederea viionarii nu ezitati sa ma contactati.

 

Facebook

Consultant imobiliar

Florina Toader

  • +40723660110

Trimite un mesaj consultantului

Do not fill this field in

Do not fill this field in

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy .